Få bedre studietrivsel

MANGE SPØRGSMÅL KAN MELDE SIG I LØBET AF STUDIELIVET, OG AU HAR SAMLET EN OVERSIGT OVER, HVORDAN DU KAN FÅ HJÆLP, HVIS STUDIELIVET UDFORDRER.

Studielivet er fedt, men ikke altid lige let. Derfor har studievejledning på AU lavet sitet Trivsel.au.dk, så du kan optimere dit studieliv på AU. Her har de samlet en række værktøjer og øvelser, der kan hjælpe dig med at håndtere for eksempel eksamensnervøsitet, stress og studieplanlægning. På siden kan du også finde kontaktinfo på alle dem, der står klar til at hjælpe dig, hvis du møder andre udfordringer i dit studieliv.

Trivsel.au.dk er én indgang til alle de tilbud, du kan benytte, hvis du vil have redskaber til at øge din studietrivsel.

 

Åbningstider OF-kontoret

Mandag 9:00-15:00
Onsdag 14:15-17:00


*med forbehold for ændringer

Skulle du komme efter kl 16. og have problemer med at komme ind på enten kontoret eller skolen,
så ring på 30 30 16 28.

Vores Sponsorer

Skærmbillede 2017-11-13 kl. 19.51.37.png

Udeblivelse fra lectures 

Det nye PR-udvalg valgte ved tiltrædelsen 1/10-15 at indføre en regel om udeblivelse to gange medfører ingen goodiebags og forplejning til lectures. Det har været nødvendigt, da der har været problemer med medlemmer, der melder sig til lectures og arrangementer med bindende tilmelding for der næst ikke at dukke op. Dette er hverken fair overfor PR eller de sponsorer som afholder arrangementet. PR har nu fået færdigudviklet reglerne og godkendt dem af OF’s bestyrelse.

Vedrørende udeblivelse fra arrangementer med bindende tilmelding.

Stk. 1. Medlemmer, der er tilmeldt arrangementer med bindende tilmelding og som derefter udebliver fra et arrangement, modtager første gang en advarsel pr. mail. Anden gang medlemmet udebliver vil retten til forplejning (mad + drikke) og gaveposer (goodiebags og andre sponsorprodukter) blive frataget resten af studietiden på ÅT og SKT.

Stk. 2. Ved uopsættelige tilfælde af sygdom skal rettidigt afbud gives til ansvarshavende for arrangement senest på dagen for arrangementet klokken 09.00. 

Stk. 3. Det er tilladt at bytte sin plads væk med et andet medlem, der ikke har fået plads til arrangementet. Dette skal ske senest 3 timer inden arrangementet og besked skal gives til ansvarshavende for arrangementet eller skrives på Facebook-eventet for arrangementet.

 


Årsbog 2018


Kopimaskine

Skal du bruge kopimaskinen til at printe, kræver det en bruger, som kan oprettes og fyldes penge på i kontorets åbningstider.

Prisen for sort/hvid print er 25 øre pr. side og 50 øre for en farvekopi for OF-medlemmer.
Det er ikke muligt at printe, hvis man ikke er medlem af OF.

Kopimaskinen bruges af rigtig mange forskellige og til rigtig mange forskellige formål. Det er derfor vigtigt, at du tjekker indstillingerne, inden du printer. Tjek både; størrelse på udskriftsområdet, toner farve vs. sort/hvid, om det er på begge side og lign.

Når du printer fra en computer, skal du indtaste dine brugeroplysninger for, at dit print bliver sendt over til kopimaskinen. Herefter skal du logge på selve kopimaskinen for at godkende printet. Dette kan virke som dobbeltarbejde, men det gør det muligt at sætte et print i gang, når du møder ind om morgenen, og komme ned i frokostpausen, godkende og printe det. Det skulle derfor kunne afhjælpe de køer, der af og til opstår. Et print sendt fra computeren til kopimaskinen vil være tilgængeligt for dig i ca. 1 dag.

På computeren til venstre for kopimaskinen oplever de fleste, at der popper en fejlmeddelse op. Det betyder dog ikke, at dit print ikke bliver sendt, men det er et problem med AU's firewalls, der er skyld i dette.

Sidst men ikke mindst, husk du altid kan komme ind på OF-kontoret i åbningstiderne og få hjælp til at printe, hvis der opstår problemer.

God fornøjelse med kopimaskinen!


ATO_logo_cmyk.jpg

ATO

ATO er en fagforening for både tandlæger og tandlægestuderende. 
Et medlemskab er gratis for dig, der læser til tandlæge. 

Er du medlem af ATO? 

Langt de fleste tandlægestuderende i både København og Aarhus er allerede medlemmer af ATO.

Hvis du ikke er medlem, kan du hurtigt blive det her: http://ato.dk/Medlemskab/blivmedlem/Sider/Bliv-medlem-som-studerende.aspx 

Det er gratis mens du studerer, og et helt år efter, at du er færdig på tandlægestudiet.

Hos ATO får du:

  • Nyhedsbreve med faglige artikler og relevante nyheder

  • Mulighed for at komme på ATO Sommerskole

  • Invitationer til arrangementer for dig, der er tandlægestuderende, blandt andet ATO Session, 7. semesters orientering og 10. semesters orientering.

ATO arbejder tæt sammen med Odontologisk Forening.
Dit navneskilt er sponseret af ATO.